Cerita burit terkoyak


02-Jan-2019 16:00

Suami aku pun cakap no problem, janji dia bagi nombor talipon dan bukannya nombor hand phone, takut nanti dia tahu nombor kami. So pada malam tu aku pun call lah orang ni, umurnya baru 39 tahun.

Lama jugak kita sembang, sambil sembang tu aku dengar nafasnya makin lama makin kencang.

Aku rasa mesti terkoyak barang aku yang kecil, jika kena batang Ranjit.

So the next day dari tempat kerja aku call si Ranjit dan minta gambar dia. Manalah tahu si Ranjit ni kot-kot kelentong atau pun tak hensome.

So bila ada masa terluang, kekadang aku akan lepak kat IRC atau pun kat ICQ dalam internet kat rumah. Suami aku ni tak kisah, malah dia galakkan aku sex chat dengan kawan-kawan lelaki dalam internet.

Suami ni ada sex fantasy dia, bila kita orang make love, suami aku selalu suruh bayangkan orang lain dan bayangkan batang orang lain dalam pussy aku.

So aku pun terbayang-bayang batang Ranjit yang 9″ dan mula nak rasa batang Ranjit tu.Dia pun apa lagi terus tarik tangan aku masuk dalam bilik and make love, yang hairannya batang suami aku tiba-tiba aje dah keras macam besi, anak-anak aku pun hairan kenapa ayah dan mak siang-siang masuk bilik.So pada malam tu suami tanya, samada aku nak fuck si Ranjit tak.Aku pun suruh suami aku jilat biji kelintit aku, punyalah nikmat bila biji aku kena jilat. So bila Ranjit dengar aje yang suami aku tengah jilat aku, dia pun terus klimaks dan bila aku dengar dia klimaks aku pun klimaks sama-sama dengan Ranjit.

cerita burit terkoyak-46

updating rooms

Pada malam tu, sebelum tidur suami aku fuck aku sampai 3 kali dan bila bangun pagi sebelum siap untuk pergi kerja, suami aku fuck aku sekali lagi.Cakap pasal suami, tinggi dia lebih kurang 5′ 10″ dan berbadan tegap, batang dia tu tak lah besar sangat atau kecil sangat, Malaysian saiz, lebih kurang 5″, tak lah gemuk.



Planet Romance has been in business for 18 years helping men to meet beautiful Czech and Slovak girls and women.… continue reading »


Read more

The site has 1.4 million registered users, so the opportunities for making friends and meeting new people are never-ending.… continue reading »


Read more

To see all of our site you'll need to use a more up-to-date browser or a proxy that handles compression. This may be intercepting your outbound traffic and modifying headers in an attempt to retrieve uncompressed content.… continue reading »


Read more